Školy Březová – střední odborná škola, základní škola
a mateřská škola, Březová, okres Uherské Hradiště

Z Základní škola

Výlet čtvrťáků (+VIDEO)

Hned ráno nás přivítalo slunečné nebe a příjemná teplota, která nám dodala energii na celý den. Nejvíce mě potěšilo, jak si děti navzájem pomáhaly.  Když se v lanovém centru někdo bál, měl kolem sebe vždy někoho, kdo ho povzbudil a pomohl mu. Tyto okamžiky jsou pro mě důkazem, že čtvrťáci jsou skvělou třídu plnou empatických dětí. Děti se chovaly vzorně, ale také si celý den užily a vytvořily si krásné vzpomínky. Doufám, že budeme mít ještě mnoho dalších takto úspěšných výletů a zážitků, které nás všechny obohatí a přiblíží k sobě. Děkuji všem žákům a kolegyním za skvělý den.

Mgr. Anna Martináková 


OCHUTNEJTE DOBRODRUŽSTVÍ 4. TŘÍDY V BRNĚ!!!

Chcete zažít nejlepší výlet?!

Tak si zajeďte do Anthroposu, kde uvidíte kostry opic, mamuta a pravěkých lidí!

Pak běžte do lanového centra Jungle park, kde překonáte své limity! A neexistuje hrad s lepší zvonkohrou než Špilberk!

Na hlad po únavném výletu si kupte ty nejchutnější hranolky na Zelném trhu a nezapomeňte se podívat na radnici, kde visí vycpaný vodní drak!

Chcete se na výletě poznat? Tak si nabatikujte trička!

ZKUSTE TO!!!

Alžběta Kohnová


Chcete zažít zábavu i námahu? Zajeďte si do Brna do Anthroposu. Prohlídněte si mamuta, lebky a nezapomeňte si koupit suvenýry. Pak pomalu běžte podél řeky Svratky do Jungle parku, kde si posílíte všechny svaly. Nakonec naskočte na trolejbus ke hradu Špilberk, kde mají velkou zvonkohru.

Po vyčerpávajícím výletu si sedněte na Zelném trhu se zmrzlinou nebo hranolkama.

Značka našeho výletu je – chcete-li se poznati, musíte trička batikovati.

Vavřinec Salanci


Nudíš se? Jeď do Brna vlakem. Nechce se ti chodit? Jeď šalinou. Chceš se něco nového dozvědět? V Anthroposu tě čeká obrovský mamut, kostry pravěkých lidí a skvělý pan průvodce. Z pravěku k adrenalinu. Že se bojíš výšek? Tak v Jungle parku se zaručeně překonáš. Vylez nahoru a prolez celou trasu Mauglí. Procházka k trolejbusu ti neuškodí. Směr Špilberk, kde si poslechni krásnou zvonkohru. Nakup si suvenýry a máš-li hlad, žádný problém, Zelný trh to zařídí. Zkus zmrzlinu nebo hranolky. Pak už si hlídej hodinky, aby ti neujel vlak zpět. A neboj se, neztratíš se! Nabatikované tričko bude vidět do daleka!

Isabela Chovancová


Nemáš nic na práci? Chceš konečně zažít legraci?

Sedni na vlak a jeď do Brna. V Anthroposu se toho hodně dozvíš o pravěku. V Jungle parku zdoláš překážky, o kterých se ti ani nezdálo. A na Špilberku uslyšíš moc pěknou zvonkohru. Na Zelném trhu si dej zmrzlinu nebo hranolky a pak můžeš odjet domů spokojený. A nezapomeň o tom všem říct doma.

Doporučuje 19 z 19 dobrodruhů ze čtverky.

Pavlína Uková


Chcete zažít krásný a dobrodružný výlet? Tak zajeďte do Brna do muzea Anthropos. Tam na vás vybafne veliký mamut.

Potřebujete posílit svaly a pořádně se zapotit? Jungl park s různými stezkami to zařídí.

A pokud chcete ještě vidět starobylý hrad, tak jediná možnost je navštívit hrad Špilberk.

Máte hlad? Jděte na Zelný trh na hranolky, které pohladí vaše bříško.

Máte poslední otázku? Jak se poznáte ve vlaku, šalině a trolejbusu v davu lidí? Batikované třička, to je moje jasná odpověď.

Zdislava Salanci


PŘEMÝŠLÍTE KAM JET NA VÝLET?

UŽ NEMUSÍTE.

MÁME PRO VÁS ZARUČENĚ LEVNÝ VÝLET DO BRNA!

Jeďte do ANTHROPOSU, uvidíte tam mamuta, kostry pralidí, a dozvíte se nové zajímavosti☺. Chcete si užít a přitom překonat různé překážky? Zajděte do JUGLE PARKU ☺.

A máte rádi hudbu?

Běžte na ŠPILBERK si poslechnout zvonkohru ☺.

A chcete vidět BRNĚNSKÉHO draka? Z Jděte směrem na starou radnici.

Že vám vyhládlo?! Neváhejte to vzít přes  Zelný trh a ochutnejte ty nejlepší hranolky a zmrzlinu.☺☻

RADÍM VÁM, ZKUSTE TO!!!

Věrka Prýmková


Vezměte si batikované tričko, ale musíte vyjed hned  brzy ráno, protože budete mít nabitý celý den!

Do Brna z Uherského Brodu jeďte vlakem, ať ušetříte.

A do Anthroposu jeďte šalinou a trolejbusem, je to fakt zážitek. V Anthroposu uvidíte mamuta v živé podobě a naše předky.

Potom běžte do lanového centra Jungle Park. Tam si užijete zaručenou zábavu.

A chcete, slyšet nejlepší zvonkohru? Tak pojďte na hrad Špilberk.

Vyhládlo vám? Zajděte na Zelné náměstí, můžete si tam dát zmrzlinu nebo hranolky a cestou mrkněte na starou radnici. Je tam brněnský drak.

DOPORUČUJE 15/15 ČTVRŤÁKŮ

Adam Jurásek


TAKÉ SE DOMA JENOM NUDÍTE,

ANO? 

TAK POSLOUCHEJTE!!!

Doporučuji, aby jste se neztratili ve městě, kupte si barvy na trička od značky Artemis, které vám bude závidět i slepýš!!!

Když máte trička, no tak potřebujete naplněný program.

Nejdříve běžte do pravěkého muzea jménem ANTHROPOS, ve kterém uvidíte i mamuta!

Po mamutovi si zaběhněte do JUNGLE PARKU a přejdete překážky, které ani Tarzan nepřekoná.

Aby jste slyšeli nádhernou zvonkohru, tak si skočte na hrad ŠPILBERK a můžete si koupit i veeelkou tužku.

Na hlad jsou v Brně výborné hranolky a spatříte tak i bramboru týdne.

Po hranolkách se koukněte na starou radnici, kde vás ohromí brněnský drak, který nechrlí oheň.

Doporučuje 19 kopyt z 19 J     

Beáta Čačíková


CHCETE ZAŽÍT DOBRODRUŽSTVÍ?

TAK POSLOUCHEJTE!!!

Nevíte co dělat místo sedění doma na gauči? Já bych o jedné věci věděla.

Vezměte bílé tričko, objednejte barvy na batikování a nabatikujte si ho. A zábava může začít.

Jako první nasedněte do vlaku směr BRNO. Až dorazíte, tak utíkejte do ANTHROPOSU. Tam se dozvíte plno zajímavých věcí.

A potom můžete vyrazit do JUNGLE PARKU, kde vám pán instruktor vysvětlí, co máte dělat.

A až si to projdete, tak ani chvíli nepřemýšlejte a utíkejte na HRAD ŠPILBERK. Uslyšíte zvonkohru a nakoupíte plno suvenýrů.

A pokud máte hlad, honem pospíchejte na Zelné náměstí. Můžete si koupit hranolky, zmrzlinu a plno dalších dobrot.

A až všechno sníte, sedněte do vlaku a můžete jet domů.

KDO TOHLE NESPLNÍ, TAK AŤ SI MĚ NEPŘEJE!!!!

Markéta Bruštíková


Chcete jet na výlet? JO?! Tak si zabalte řízky! A jeďte ráno vlakem do Brna. Nasedněte na šalinu směr rovnou do Anthroposu. Tam uvidíte předchůdce lidí, kostry opic a obrovského mamuta.

Potom běžte do Jungle parku. Zaručeně se nudit nebudete! A budete se cítit jako opice z pravěku. A slibuju, že budete cítit svaly (doporučuje 19/19 opic). Možná vám trochu vyhládlo potom skákání ze stromu na strom, navrhuji - běžte rovnou na šalinu a vystupte u Zelné náměstí. Tam si dejte hranolky nebo zmrzlinu. A ještě můžete zajít na hrad Špilberk si poslechnout zvonkohru a u toho mít hezký výhled.

Petr Woska


CHCETE OCHUTNAT DOBRODRUŽSTVÍ SE ČTVRŤÁKY?

Tak si zajeďte vlakem do Brna.

Potom nastupte na šalinu. V šalině si to moc užijete! Čeká vás hladká jízda a měkké přistání. Vystupte a běžte kousek k ANTHROPOSU. Tam na vás koukne velký mamut, pravěcí lidé atd. Po prohlídce si můžete koupit suvenýry.

Chcete překonat sami sebe? Běžte do JUNGLE PARKU. Dají vám postroj a helmu, řeknou co a jak máte dělat. V JUNGLE PARKU si můžete vybrat různě náročné stezky.

Po JUNGLE PARKU si určitě vyražte si prohlédnout hrad ŠPILBERK. Uslyšíte zvonkohru. Po prohlídce si nezapomeňte koupit suvenýry.

A jestli vám chutná zelenina, tak zajděte na Zelný trhJ. Dejte si zmrzlinu nebo hranolky a nebo raději oboje. Nezapomeňte se jít podívat do radnice na vycpaného brněnského draka.

Chcete se všude rozpoznat a neztratit se? Nabatikujte si trička a všichni vás budou obdivovat.

DOPORUČUJE 19/19

Johana Vaculvá, Natálie Stavinohová


Letošní výlet se čtvrťáky byl jedním slovem SKVĚLÝ.

I když se to tak nejevilo hned od začátku. Ranní budíček ve 4:30 provázely, po probdělé noci, slzy v očích a slova, která následně během dne padla několikrát ze všech stran – „Já to nezvládnu, to nedám.“ I přes zablokovanou páteř jsem se přiměla k heroickému výkonu – vstát z postele, obléct se a učesat alespoň culík (jindy tak obyčejné každodenní činnosti). Náladu mi hned na nádraží zvedly úsměvy všech účastníků zájezdu, nikdo nezaspal, nikdo nezapomněl naše úžasné batikované tričko, dokonce ani batůžky plné dobrot.

Atmosféra byla výborná, cestování všemi dopravními prostředky proběhlo hladce, počasí přímo na objednávku. Cestu do pravěku, kterou jsme absolvovali návštěvou Anthroposu, vystřídaly adrenalinové chvilky v Jungle parku. Všechny odvážlivce musím moc a moc pochválit, zvláště ty, kteří překonali své limity a vlastní strach. ZVLÁDLI TO A DALI!

Po zdolání celé trasy jsem i já zjistila, že opravdu někdy stojí za to zatnout zuby – nehybnost krku byla jako zázrakem pryč a postupně ji vystřídala příjemná únava celého těla. Procházka Brnem, pozitivní reakce kolemjdoucích na náš týmový outfit a ukázněnost dětí byly završením tohoto dne.

paní učitelka Danka Michalcová


Batikováním triček jsem se parádně naladila na výlet a v této veselé, hravé, a dobrodružné náladě se také celý výlet nesl.

Ani velmi brzké vstávání děcka neodradilo a nesebralo jim úsměv a radost z očekávání, že je tu konečně TEN VÝLET! Nikdo si nezapomněl tričko ani „bezedný“ batoh plný dobrot.

Už první setkání s paní průvodčí ve vlaku bylo velmi příjemné. Hned nám pochválila trička, která prozradila, že k sobě všichni patříme, že tvoříme tým.

V Anthroposu na nás čekal milý pan průvodce, Stanislav Hodeček. Během jeho odborného výkladu se děti dozvěděly spoustu zajímavostí a bylo jim zodpovězeno mnoho jejich zapeklitých dotazů.

Po svačině jsme se přemístili pěšky po cyklostezce do nedalekého Jungle parku. Tam nás přivítal sympaťák Dominik Ostrý. Hned na úvod nám sdělil, že jsme tu dnes jediní (což je skoro zázrak, když obyčejně se tam setkají minimálně dvě až tři školy). A že na to máme kolik chceme času.

A i když někteří prohlašovali, že na to nikdy nevylezou, nikdy to nezvládnou, …, tak je hnala kupředu jejich zvědavost, odhodlanost se s tím poprat!

Nikdo to nevzdal. Všichni jsme se sešli v cíli absolutně spocení, ale naprosto spokojení a dojatí, že jsme to nakonec dokázali.

Měli jsme ještě spoustu času, tak šup na trolejbus směr Špilberk – výhledy, zvonkohra, suvenýry. Cestou na Zelný trh jsme se zastavili pozdravit brněnského draka a nakonec občerstvení ve formě hranolků a zmrzliny, už jen dokreslilo pohodu v bříšku.

Co říct na závěr?

DĚKUJU!!! Všem pomocným silám – mému manželovi Radkovi, že přijal místo technické spojky a „Majáku“.  Paní učitelce Dance i paní učitelce Aničce za jejich bystré oči, pohotové ruce, které pomohly všechno uhlídat a zároveň skvěle dokumentovat.

Také všem rodičům za pozitivní komunikaci a perfektní spolupráci při svážení i odvážení děti na nádraží.

CHVÁLÍM!!! DĚCKA, jak byly šikovné, slušné, pozorné, milé, jak se k sobě navzájem hezky chovali. Byla to radost, byla to jedinečnost, byla to soudržnost jedné party batikovaných triček na výletě 

Mgr. Jana Salanci

Foto a video D. Michalcová

 

 

 

 

Uložit nastavení
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout vše
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Quantcast
OK
Odmítnout